Blog o digitálním marketingu

Budoucnost technologického sektoru je v umělé inteligenci a strojovém učení. Člověkem psané algoritmy nahrazuje umělá inteligence. A Performance Max kampaně jsou jen dalším logickým krokem tímto směrem. Umělá inteligence už za vás umí i vytvořit kampaně, nad kterými jste se až doteď trápili vy.

Říkali jste si, že se v roce 2022 do toho marketingu konečně pořádně opřete, ale nějak jste propásli začátek roku? Ještě není pozdě! Poradíme vám, jak nastavit funkční marketingový plán na další rok.

Ano, čtete správně - bez marketingové strategie se neobejdete ani na sociálních sítích. Možná se děsíte, kolik hodin vám to zabere a netušíte, co všechno sestavení strategie obnáší. Nebojte se, není to vůbec tak složité. Vytvořte si s námi efektivní plán pro své podnikání v 9 jednoduchých krocích.

Právě jste spustili reklamní kampaň na Facebooku a nyní chcete zkontrolovat její výkon v Google Analytics? Ať hledáte, jak hledáte, nevídíte podrobné facebookové kampaně? Říkáte si, kde jen ty své facebookové kampaně najdete? Pokud zapomenete přidat parametry URL reklamy, budete hledat marně. S jasně stanoveným postupem pojmenovávání a označování...