Blog o digitálním marketingu

Plánujete založit e-shop, nebo chcete rozšířit platební možnosti? Pak nejspíš přemýšlíte, kterou platební bránu zvolit. Vybrali jsme ty nejznámější a vytvořili pro vás praktické srovnání, takže snadno zjistíte, která platební brána je vhodná právě pro vás.

Novela zákona o ochraně spotřebitele a občanského zákoníku přináší největší změny pravidel za poslední roky. Končí triky se slevami, zpřísňují se pravidla pro recenze a spotřebitelé získají lepší postavení při reklamacích. Na jaké změny se připravit?

Algoritmus Instagramu je (podobně jako algoritmus Facebooku) je směsí faktorů, které rozhodují o tom, jaký obsahuje upřednostněn. Změny tohoto algoritmu ovlivňují každého, kdo platformu používá - zejména značky. Objevte všechny nejnovější faktory hodnocení a zjistěte, jak je využít ve svůj prospěch.

Již v roce 2006 Amazon uvedl, že připisuje 35 % svých příjmů křížovému prodeji. Představte si, že byste vydělávali třetinu (nebo více) svých příjmů pouze z produktů, které si vaši zákazníci koupí nad rámec svého původního nákupu. Není divu, že Amazon vykázal v roce 2021 celosvětové tržby více než 469 miliard dolarů. Zjistěte, jak efektivně...